Sprett i kålSprett-i-kål er et magrere alternativ til fårikål og kan lages på samme måte. Forskjellen er at du må bruke mer vann. "Dette var jo enkelt" sa Reidun, 83 år, etter hun hadde testet oppskriften for oss.

Kaninramen fra Høgaunet gårdRamen er en japansk nudelsuppe. Ofte er det så mye tilbehør og digg i suppa, at det nesten ikke kan kallen en suppe, men mer en fantastisk smaksopplevelse av både sprøtt, ferskt, kokt, mykt og en deilig kombinasjon av krydderier.

Kaningryte med smak av julJul handler blant annet om all den gode maten, duftene og felleskapet rundt bordet. Det kan lett bli mange timer på kjøkkenet, og det er jo koselig i og for seg. Likevel slår vi et slag for en god festmiddag som lager seg selv. Putt alt i gryta og la det stå et par timer. Vi har prøvd oss frem og laget følgende oppskrift som virkelig slo godt an i vår fine gjeng.

Kanin-tikka masalaDette er fars favorittoppskrift når han skal servere kaninkjøtt. Oppskriften er basert på Kylling-tikka masala oppskriften i boken Verdens kjøkken - India fra Cappelen Damm Faktum. Den anbefales for alle som er glad i indisk mat!

Kanin i mørkt ølNå som vintern står for døra er det godt med varme og lune smaker. Kanin kokt i mørkt øl over natta er glimrende kosemat denne tiden av året.

Kanin i sennepssaus fra Høgaunet gård

Denne er oppskriften som vi finner frem når vi skal kose oss litt ekstra. Bryllupsdag eller nyttårsaften - det blir et skikkelig festmåltid!

plukka kaninPlukka kanin med coleslaw er en deilig rett som passer til mange anledninger. Server den til lunsj en varm sommerdag, eller lørdagskos med familie eller venner på besøk.